home

Maskers

Een gezichtsmasker is het hoogtepunt van een schoonheidsbehandeling.
Op dit moment van de behandeling neemt de huid de meeste werkstoffen op. De concentratie werkstoffen in de maskers is dan ook hoog. Voor ieder huidtype hebben wij een geschikt masker. Denk daarbij aan hydrateren, voeden, zuiveren, anti-huidveroudering en liften. 

HydroActive Moist Mask 
HydroActive Moist Mask is een uitstekend vochtregulerend masker met meervoudige werking. Het voegt hyaluronzuur toe aan de huid en stimuleert bovendien de productie van lichaamseigen hyaluronzuur.
Verkrijgbaar in 75 ml verkoopverpakking/ salonverpakking.

HydroActive Aloe & Artichoke Mask
HydroActive Aloe & Artichoke Mask bevat flavosomen uit de Artichoke en gel uit de Aloe Vera Barbadensis. Het werkt verzachtend en ontspannend en verbetert de micro-circulatie in de huid.
Verkrijgbaar in 75 ml verkoopverpakking/ salonverpakking.

HydroActive Thermolift Mask
HydroActive Thermolift Mask is een masker waardoor de huidtint verbetert wordt en een gelijkmatige doorbloeding wordt bewerkstelligd.
Verkrijgbaar in 220 gr/ 440 gr salonverpakking.

IntenseComfort Face Mask
IntenseComfort Face Mask is een uitstekend vochtregulerend masker speciaal voor de droge huid. Het verhoogt de vitaliteit van de huidweefsels en activeert de aanmaak van nieuwe huidcellen.
Verkrijgbaar in 75 ml verkoopverpakking/ salonverpakking.

Biosensitive Face Mask
Biosensitive Face Mask is een regenerend en vochtregulerend masker dat  overgevoelige reacties van de huid helpt te voorkomen en de vitaliteit van de huidcellen verhoogt.
Verkrijgbaar in 75 ml verkoopverpakking/ salonverpakking.

UltraPure Face Mask
UltraPure Face Mask bevat het talgregulerende Irisextract en Probiobalance ter balansering en herstel van de vette, onzuivere huid.
Verkrijgbaar in 75 ml verkoopverpakking/ salonverpakking.

UltimateCare Mimox Peel Off Mask
Bevat een natuurlijk extract uit de Lola implexa Algae. Deze stof is een multifunctionele “helper” op het gebied van “myorelaxing” (spiervezelontspannend), spiertonus verbeterend, werkt regulerend op de aanmaak van collageenvezels, hydraterend en bestrijdt vrije radicalen is een ideaal alternatief ten opzichte van Botexbehandelingen, welke verlammend in plaats van ontspannend werken. 
Verkrijgbaar in 200 gr salonverpakking.

UltimateCare Collagen Mask
UltimateCare Collagen Mask bevat een hoge concentratie collageen. Het helpt het vochtgehalte van  de huid te herstellen en bevordert de aanmaak van collagene vezels van de huid. 
Verkrijgbaar in 75 ml verkoopverpakking/ salonverpakking.

UltimateCare Visible Lift Mask 
UltimateCare Visible Lift Mask geeft een direct zichtbaar liftend resultaat. Het actieve bestanddeel Soy Protein Phthalate voedt de huid en heeft een vochtregulerende werking. Het masker werkt als emollient waardoor de huid onmiddellijk zacht en glad aanvoelt, tevens heeft het een verstevigende werking.
Verkrijgbaar in 200 ml salonverpakking.

Organic Oriental Argan Facial Mask
Dit masker is een natuurlijke behandeling voor de gevoelige, licht beschadigde en vermoeide huid. Het geeft de huid souplesse en energie. Het argan en het rijstpoeder geven tezamen een stralende huid. Het rijstpoeder zorgt voor celregeneratie, terwijl argan de huid verstevigt en herstelt.
Verkrijgbaar in 200 gr salonverpakking.